051 70 45 92 info@xalis.be
Wie is Xalis

Ons bedrijf

Xalis staat voor Xavier en Liselot, onze twee gepassioneerde zaakvoerders die sinds 1999 gebeten zijn door het reinigen van silo’s, tanks en andere besloten ruimtes. Het bedrijf telt 18 enthousiaste medewerkers die maar al te graag de meest uitdagende projecten uitvoeren. Van siloreiniging tot hoogtewerken en het bedienen van indrukwekkende zuig- en blaasunits, ze worden er helemaal warm van. Xalis is uiteraard VCA-gecertificeerd en vooral actief in maalderijen, veevoederbedrijven, brouwerijen, de metaalindustrie, chemie, plastieknijverheid, bakkerijen, overslag, voedingsbedrijven en meer.

Onze missie

Wij willen bedrijven helpen om zo optimaal mogelijk te werken met hun silo’s en in industriële omgevingen. Siloreiniging, tankreiniging, werkzaamheden op (grote) hoogte moeten in alle veiligheid en met de nodige kennis van zaken worden uitgevoerd, iets waar Xalis dan ook voor staat.

Ons bedrijf Xalis
Liselot en Xavier Xalis

Onze geschiedenis 

Zaakvoerders Liselot en Xavier richtten Xalis op in 1999. Ze specialiseerden zich in het reinigen van silo’s, tanks en andere besloten ruimtes. Ook silo’s leeghalen door middel van zuiginstallaties behoren tot hun expertise. Het bedrijf groeide gestaag en telt ondertussen 18 gemotiveerde medewerkers die jaarlijks opleidingen volgen om bij te blijven én in alle veiligheid hun werk te kunnen uitvoeren. Investeren in onze medewerkers betekent investeren in de toekomst.

Onze diensten

Naast industriële reinigingswerken zijn wij ook gespecialiseerd in de reiniging van silo’s en werkzaamheden op hoogte.

maak een afspraak

Een probleem in uw silo of wilt u uw industriële omgeving te laten reinigen? Maak dan snel een afspraak.

Contacteer ons

Bel ons