051 70 45 92 info@xalis.be
Silo Whip

Silo whip

Blijft er product vastzitten in uw silo, maar kan u die niet veilig betreden? Met de silo whip verhelpen we snel en efficiënt hardnekkige resten, zonder de silo binnen te gaan. Zo garanderen we een grondige reiniging van uw silo zonder risico op schimmelvorming. Van siloreiniging tot hoogtewerken, Xalis helpt u graag verder.

Grondig reinigen, zonder betreding

Voedselverwerkende bedrijven zoals industriële bakkerijen en bloemmolens, maken vaak gebruik van silo’s voor stockage. Om brandschone silo’s te garanderen, is een regelmatige reiniging dan ook aangewezen. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk of zelfs gevaarlijk om de silo te betreden, bijvoorbeeld door stofvorming of hitte. In dat geval kan je een beroep doen op de silo whip. Dit systeem is uitgerust met een motor en hittebestendige koperen kettingen die de vastzittende resten moeiteloos losmaken. Zo rekent u op een gereinigde silo, zonder naar binnen te gaan.

Al sinds 1999 legt Xalis zich toe op siloreiniging. Vandaag heeft het bedrijf een 20-koppig team van gedreven medewerkers die in het bezit zijn van de nodige veiligheidsattesten. Met gespecialiseerd materiaal verhelpen wij uw siloproblemen in een handomdraai.

 

Grondig reinigen, zonder betreding

Wat we voor u kunnen doen

^

Reinigen van binnen- en buitenwanden

^

Losmaken van vastzittend product

^

Verwijderen van restanten

^

Doorboren van brugvorming

^

Tankcleaning

^

Leegzuigen van silo’s

^

Stralen van silo’s

^

Hogedrukreiniging

^

Reiniging van mengers

^

Kleine herstellingen aan silo’s

Onze diensten

Naast industriële reinigingswerken zijn wij ook gespecialiseerd in de reiniging van silo’s en werkzaamheden op hoogte.

maak een afspraak

Een probleem in uw silo of wilt u uw industriële omgeving te laten reinigen? Maak dan snel een afspraak.

Contacteer ons

Bel ons