051 70 45 92 info@xalis.be
Onze diensten

Onze diensten

Voor al onze diensten investeren wij dagelijks in de juiste materialen, de geschikte uitrusting en vooral in de opleiding van onze medewerkers. Zij hebben elk een VCA-attest op zak en worden regelmatig getraind om in alle veiligheid hun werk te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn we ook 24/7 bereikbaar en garanderen we een antwoord of een oplossing binnen de twee werkdagen.

Overzicht

Siloreiniging

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen van silo’s. Afhankelijk van het type silo en het product bieden we de juiste reinigingsoplossing aan.

Reinigingswerken

Mengers reinigen, filters vervangen, ventilatiekanalen of afzuigbuizen schoonmaken? Wij komen met plezier langs om uw industriële omgeving professioneel te reinigen.

Silo Whip

Met de silo whip verhelpen we snel en efficiënt hardnekkige resten, zonder de silo binnen te gaan.

zuig- en blaasunits

Xalis heeft drie verschillende zuig- en blaasunits ter beschikking om drie tot dertig ton vanuit een silo over te plaatsen naar een big bag, andere silo, stortput of silowagen.

Hoogtewerken

Wij hebben de juiste uitrusting en attesten ter beschikking om allerlei werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Onze medewerkers worden hiervoor zeer regelmatig extra opgeleid.

Sil Drill

Dé oplossing voor het efficiënt en veilig verwijderen van hardnekkige materiaalophopingen in uw silo’s

header

Onze diensten

Naast industriële reinigingswerken zijn wij ook gespecialiseerd in de reiniging van silo’s en werkzaamheden op hoogte.

maak een afspraak

Een probleem in uw silo of wilt u uw industriële omgeving te laten reinigen? Maak dan snel een afspraak.

Contacteer ons

Bel ons